sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Toipumista viime viikonlopun Ypäjä reissusta :)

Nyt vasta ehdin ja jaksan kirjoittaa blogiin viime viikonlopun Ypäjä reissusta ja siitä palautumisesta kotona. Peruskoulu loppui siis minun osaltani eilen 9.83 keskiarvolla. Nyt toivottavasti jää enemmän aikaa kirjoitella blogiin ja kuvailla Levantia. :)

 Viime perjantaina lähdettiin siis kohti Ypäjää ja Kirren Kivenkolon tallia. Matka sujui mainiosti ja paikalle löydettiin muutaman mutkan kautta. Kivenkolon talli sijaitsee siis n. neljän kilometrin päässä Hevosopistolta ja derbykentälle sieltä pääsee kävellen rauhallista metsäreittiä pitkin. Me kuitenkin menimme autolla lauantaina kisa-alueelle ja matka onnistui kyllä niinkin. Levanti käyttäytyi vieraassa paikassa tosi kiltisti vaikka jättikin kauroja jonkin verran syömättä niin kuin yleensäkin stressaantuneena. Kivenkolon tallissa ei ollut saamaan aikaan muita majoittujia, joten Levanti oli tallissa kolmisin Kirren kahden miniatyyrihevosen kanssa. Niissäpäs olikin ihmettelemistä! :D Talli on todella ihana ja siisti ja omalla kentällä, pihatolla, tarhoilla ja laitumella varustetussa paratiisissa keskellä metsää, mutta kuitenkin lähellä opistoa on hevosille ihanteellinen majoituspaikka.





Lauantaina osallistuin juhlakentällä järjestettäviin kansallisiin kisoihin, jossa hyppäsin pitkästä aikaa 120 cm radan. Luokka oli juniorisarjan osakilpailu, vaikka me ei tällä kaudella olekaan kierretty sitä sarjakilpailua. Rata ei mennyt katastrofaalisen huonosti, mutta ensimmäinen okseri putosi, mikä kyllä harmitti ihan vietävästi! Onneksi Anu oli katsomassa radan ja kertoi heti sen jälkeen hyvät ja huonot puolet. Ensimmäistä hyppyä lähestyttäessä minun olisi pitänyt pitää ohjat enemmän käsissä ja ottaa puolipidäte ennen lähtölinjaa. Olen niin tottunut siihen, että aina pitää pyytää vähän enemmän laukkaa ennen starttia enkä yhtään miettinyt mitään muuta. No opinpa tästäkin siis jotain.

Reissusta palattiin myöhään lauantai-iltana. Seuraavana päivänä Levantin kanssa käytiin kävelyllä ja syöttelemässä. Tällä ja ensi viikolla valmistaudutaan taas Ypäjälle lähtöön. Derby-viikonlopuksi olisi tarkoitus saada joltain kyyti Kivenkolon tallille, koska äiti ei voi nyt ajaa autoa, kun putosi Levantilta ja mursi kätensä. Viikon ajan olisi tarkoitus Ypäjällä touhuilla mm. käydä tutustumassa muutamana päivänä Carrus Dressagen kasvatustoimintaan ja seurata myös Riikka Harjulan päivärutiineja. Tapasin Riikan ja Carruksen Helena Niirasen jo viime reissulla ja he tuntuivat kyllä tosi mukavilta ja ammattitaitoisilta ihmisiltä.

En malta odottaa seuraavaa reissua ja varsinkin Finnderbyn näkemistä! :)
Tässä muutamia Mira Liukon ottamia kuvia kisapäivältä. Yövyimme Miran luona ja oli kyllä hassua katsoa vanhoja kuvia äidin ja Miran nuoruudesta ja samoista talli kuvioista :)







Muistoja, tänään käytiin moikkaamassa poneja niiden uudella laitumella. Oliverilla minä olen ratsastanut ensimmäisellä ponitunnillani yhdeksän vuotta sitten <3

Hyvää kesälomaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti