perjantai 2. toukokuuta 2014

Rauhallista vappua ja uusia kontakteja

Olimme sopineet Kirren kanssa tapaamisen hänen saksalaisen ystävänsä kanssa vapun aatoksi. Odotin tapaamista innolla ja jännityksellä. En koskaan osannut kuvitellakaan, että pääsisin juttelemaan hänenlaisensa alan ammattilaisen kanssa ja tekemään uusia kontakteja Saksan suuntaan jo näin pian! Kävimme kahvilla ja vappu-munkeilla Hyyppärän kartanolla ja juttelimme tulevaisuuden suunnitelmistani ja mahdollisuuksista jonakin kesänä lähteä Saksaan tutustumaan hieman suurempiin kuvioihin kuin mitä täällä kotipuolessa on. Kahvien jälkeen hän halusi vielä nähdä Levantin ja antoi meille muutaman vinkin ratsastukseen. Tapaaminen ylitti odotukseni! On upeaa, että olen saanut nyt ensimmäisen kontaktini Saksaan ja kaukaiset unelmat alkavat tuntua jo todellisilta. Lopuksi minut toivotettiin tervetulleeksi koska vain hänen ja puolisonsa talliin oppimaan ja kokemaan uutta!

Levantilla on treenien puolesta ollut vähän rauhallisempi alkuviikko. Maanataina kisojen jälkeen oli kävelypäivä ja tiistaina Lenkka pääsi pitkästä aikaa äitin kanssa maastoon. Keskiviikkona esittäydyimme Kirrelle ja hänen ystävälleen ja saimme vinkin, että Levantin kanssa kannattaa ottaa aluksi muutama kierros kenttää ympäri laukassa, jotta se motivoituu ja innostuu työn tekoon.

 Ohje otettiin käyttöön heti tänään perjantaina, kun torstaina Levanti sai pitää vapaapäivän mun ollessa sukuloimassa vapun kunniaksi. Kieltämättä aluksi olin vähän skeptinen, koska yleensä jos pyydän Lenkkaa laukkaamaan reippaasti kenttää ympäri, lähtee sillä töröily-moodi päälle eikä työnteosta tule enää mitään. Tänään kuitenkin meidän treenit sujui ihan loistavasti, kun alkuun olin herättänyt Lenkan pienellä laukkapätkällä. Aion tehdä saman joka kerta kun meillä on tiedossa jotain ehkä vähän vähemmän mielenkiintoista koulutuuppausta, koska reipas laukka sai Levantin ihanasti kuumenemaan. Siitä oli paljon helpompi aloittaa työskentely, kun Lenkka oli motivoitunut kuuntelemaan mitä minä siltä haluan.

Tulevien päivien suunnitelmissa on mulle tallintekoa Heponiityssä ja Levantille puomityöskentelyä ja hyppäämistä. Toivottavasti Anun hyppäri saataisiin alkuviikkoon, kun tällä viikolla ei sitä ollut.

Ensi viikolla 6.-8.5. järjestetään Ypäjän Hevosopistolla amerikkalaisen George Morrisin klinikka. Kirre on mulle järjestänyt lipun sinne torstaiksi ja on lupautunut esittelemään Ypäjää ja joitakin tärkeitä ihmisiä samalla. Olen tosi onnekas, koska ilman mahtavaa Kirreä en välttämättä olisi edes bongannut klinikkaa Hevosopiston nettisivuilta. Ehkä joskus me päästään itse Levantin kanssa osallistumaan Morrisin valmennukseen :)

Tähän en valitettavasti saanut yhtään kuvia mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti