keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ja lisää traikkuilua!

Näin alkuviikosta ei ole tapahtunut muuta kuin traikkuharkkoja ja lisää traikkuharkkoja. Äitin olisi tarkoitus ajaa pikku-e ajokorttiinsa tällä viikolla niin, että sunnuntaina päästäisiin Keravalle aluekisoihin ekaa kertaa ihan itse. Kuitenkin varmuuden vuoksi ollaan kysytty äitin serkkua back upiksi traikkua vetämään, jos korttia ei saa sunnuntaiksi.
Levantin lastausharjoitukset on sujunut ihanan hyvin taas vaihteeksi! Lenkkaa on lastattu nyt useampaan kertaan trailerin kyytiin ja ulos erilaisissa paikoissa. Eilen lastattiin tallin pihassa, ajettiin pikku lenkki, purettiin ja lastattiin sairaalan pihassa ja sitten palautettiin kotiin. Tänään mentiin trailerilla kentälle ja kaikki sujui oikein mallikkaasti!


Muutenkin Levanti on ollut jotenkin erityisen hyvä ratsastaa lähi päivinä. Se on kuunnellut pohjetta, taipunut ja väistänyt ihanan herkästi. Ehkä kaikki tämä traikku-hälinä ja Helmin uusi varsa on herättänyt Lenkan sen ikikoomasta! Ratsastaessa se tuntuu tosi energiseltä ja tunnin kohokohta on kun Lenkka pinkaisee jostain kulmasta, koska yleensä se ei sano juuta eikä jaata vaikka pommi räjähtäisi vieressä. Joskus on ihan hauskaa kun se innostuu ihan itsestään! Kenties uusi ruokavaliokin on saanut siihen lisää potkua.

En millään malta odottaa huomista, koska silloin Kirre, yksi mun sponsoreista, tulee Ypäjältä katsomaan mun ja Lenkan Riitan valmennusta. Olen ajatellut tehdä tänne blogiin joku päivä postauksen kaikista mun ja Levantin sponsoreista. Olisiko se kiva juttu?

Tässä muutama kuva tältä päivältä. Olipas ihana ilma!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti