keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Viikonlopun touhuja ja kuvia keskiviikon hyppäriltä!

Viikonloppuna oli taas paljon tekemistä. Lauantaina olin Anun hyppärillä, jolla päästiin jo treenaamaan pientä rataa. Tunti aloitettiin poikkeuksellisesti käyntiharjoituksilla ja siitä jatkettiin laukkaympyrä -työskentelyä. Levanti oli tosi reipas ja virkeä edellispäivän vapaan takia, joten oli tosi kiva mennä sillä minirataakin lopuksi. Äiti otti tuntia videolle, mutta en osannut ladata sitä tietokoneelle, joten se jäi vain itselleni analysoitavaksi.

Sunnutaina olin Riihimäellä kilpailukoulutuksessa. Se kesti koko päivän ja oli todella kattava ja hyödyllinen. Edellisestä koulutuksesta en muistanut enää mitään, joten tuo tuli kyllä tarpeeseen! Aluelupakokeestakin sain 56/60 pistettä ;)

Alkuviikkoon on mahtunut paljon iloa ja surua. Valitettavasti Levantin tarhakaveri sai kipeän jalkavaivan ja jouduttiin lopettamaan tiistaina. Nyt Lenkka joutuu tarhaamaan yksin ainakin toistaiseksi ennenkuin siirrytään uuteen pihattoon, mitä rakennetaan par'aikaa.
Onneksi meillä on kuitenkin tallissa joku piristämässä. Nimittäin suokkitamma Helmi sai pienen suloisen orivarsan maanantaiyönä. En malttanut olla laittamatta tännekin kuvaa pikkupojasta!

 Tänään meillä oli Levantin kanssa taas hyppäri. Aloitettiin ravissa avotaivutuksilla, mikä on aina yhtä haastavaa Lenkalle. Kuitenkin sain sen melko hyvin vetreydyttyä ja oli helppo ryhtyä hyppäämään pientä linjaa. Lopuksi sitten siitä kehiteltiin pieni rata, johon loppuun lisättiin tiukka käännös vasempaan ja okseri. Se oli melko vaikea tehtävä ja jouduttiin muutamaan kertaan tulla uudestaan korjatakseni virheet. Lopulta tultiin hyvä käännös ilman ulos valumista ja sisäpohkeen ympäri. Yritin lisätä äitin kuvaaman videon tähän, mutta en vielä onnistunut. Tässä siis joitakin kuvia alkutunnista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti