perjantai 18. huhtikuuta 2014

Sssuper Riitantunti!

Torstaina oli taas Riitan valmennus. Helmi oli varsansa kanssa ollut aamupäivällä ulkoilemassa ja Levanti oli päässyt näkemään pikkukaverin lähempää. Tietysti ruuna ruskean äidilliset vaistot olivat heti nousseet pintaan! Kuntoon laittamisesta ei meinannut tulla mitään, kun Levanti vaan kiljui ja pyöri ympyrää karsinassa. No päästiin me sitten lähtemään, mutta omat odotukset eivät olleet kovin korkealla tuntia miettien. Lenkka töröili koko matkan kentälle eikä millään meinannut aluksi keskittyä töihin.
Kuitenkin Riitan tultua kentälle, alkoi hommat sujua. Jatkettiin samoja taivutusharjoituksia kuin viime viikolla, mutta tällä kertaa ihan eri ilmeellä. Lenkka taipui kyljistä ja ravi oli joustavaa ja helposti istuttavaa. Vaikka oikea kierros on jäykempi suunta, saatiin sinnekkin ihan kelpo taivutukset. Lenkka kulki rentona läpi tunnin ja Riitta pääsi kehumaan moneen otteeseen. Itse olin  niiiin iloinen, sillä vielä muutama viikko sitten se ei kuunnellut yhtään pohjetta, ei taipunut, eikä mennyt edes peräänannossa. Laukkakin sujui hienosti ja Riitta sanoi, ettei ole ikinä nähnyt sen olevan noin hallinnassa.
Harmillisesti juuri kun olisi ollut jotain kuvattavaa, oli äiti nukkumassa yövuoroa varten. Toivottavasti Levanti näyttää itsestään parhaat puolensa myös ensi viikolla, kun yksi meidän sponsoreista, Kirre, tulee meitä katsomaan! Riitta sanoi vielä lopuksi, että tulee äidille kalliiksi, jos joutuu Lenkalle oman varsan ostamaan, että se saadaan hereille! :D
Tänään olin aamupäivällä laittamassa Riitalle hevosia kuntoon ja viemässä niitä kentälle. Samalla pääsin auttamaan varsan ulos ja sisään viemisessä, ettei kaveri karkaa toisten tarhoille tai työmaalle matkan varrella. On se vaan niin suloinen! Viimeisenä pääsin vielä kokeilemaan Riitan Saku-suokkia, josta ollaan muovaamassa tuntsaria raviuran loputtua lyhyeen. Olipas ihana pääsiäisloman aloitus!
Levanti toivottaa kaikille hyvää alkanutta pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti